Uncategorized

it works..!!

Setelah di bawa ke counter smart kemarin, akhirnya modem smartku berfungsi juga buat internetan.. cihuiii..!!! padahal sebelumnya gw udah nyoba install pake cd drivernya, sampe budeg juga ga bakalan bisa soalnya eror hehe… ato emang gwnya aja yg eror ya? hehe…

Sekarang gw bisa online kapan aja cihuii… but, are you smart enough smart? we’ll see…

oh no..!! masakan gw gosong, gw lupa kalo sekarang lagi masak..

Advertisements

8 thoughts on “it works..!!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s