Life is…

Iklan Nutrilon lagi banyak diomongin yak, pada ngebahas ginian di MP, kaskus dll.. life is an adventure.

I want to live my life to the absolute fullest
To open my eyes to be all I can be
To travel roads not taken, to meet faces unknown
To feel the wind, to touch the stars
I promise to discover myself
To stand tall with greatness
To chase down and catch every dream
LIFE IS AN ADVENTURE

Inspiring banget yah..
Iklannya juga keren, jadi pengen keliling dunia dehh..

10 thoughts on “Life is…

  1. hehe gampang tuh mesen ticket online yg murah langsung saja ke websitenya airline dan pembayarannya dgn Visa, atau Amex, Master Card etc kadang2 ada special offer tuh..aku doain deh biar bisa backpacker ke German yah…:))

  2. debapirez said: Iklannya keren.ga nyangka iklan anak2. Saya kira awalnya itu iklan layanan sosial dari Save The Children atau UNDP.

    Keren kan, beda sama iklan lain. Kalo nonton iklan itu langsung melongo deh serasa nonton pelem di bioskop hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s